Når man legger til en ny ansatt så får vedkommende automatisk tilgang til absolutt alle prosjekter der vi har redigert hvem som skal ha tilgang til hvilket prosjekt. Er det mulig å sette opp slik at en ny ansatt ikke får tilgang til alle prosjekter, men at man må legge til manuelt? Vi har flere prosjekter som vi bruker som interne dokument arkiv som ansatte ikke skal ha tilgang til